GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "καυτή" χριστουγεννιάτικη ευχή που έγινε πραγματικότητα σε οίκο ευγηρίας - ΦΩΤΟ

Το προσωπικό σε έναν οίκο ευγηρίας στη Βρετανία αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την "καυτή" χριστουγεννιάτικη ευχή μίας ε...

Το προσωπικό σε έναν οίκο ευγηρίας στη Βρετανία αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την "καυτή" χριστουγεννιάτικη ευχή μίας ενοίκου.

Η ευχή της ηλικιωμένης ήταν να επισκεφτεί τον οίκο ευγηρίας ένας στρίπερ και όλες οι γυναίκες που διαμένουν εκεί να τον δουν να “χορεύει” για αυτές.

Ο μάνατζερ του οίκου ευγηρίας είπε ότι οι περισσότερες ένοικοι ευχήθηκαν να πάνε μία βόλτα στην παραλία ή να απολαύσουν ένα απογευματινό τσάι, ωστόσο η ευχή μίας γυναίκας ήταν να επισκεφτεί τον χώρο ένας στρίπερ.

Οι υπάλληλοι δεν δίστασαν να κάνουν πραγματικότητα αυτή τη διαφορετική ευχή και έτσι ένας στρίπερ ντυμένος πυροσβέστης έφτασε στον οίκο ευγηρίας.

“Πιστεύω ότι ήταν φανταστικός. Μακάρι να ερχόταν εδώ κάθε μέρα”, είπε η ηλικιωμένη γυναίκα που έκανε τη συγκεκριμένη ευχή και πρόσθεσε:

“Με έκανε να αισθανθώ ξανά νέα, απόλαυσα την κάθε στιγμή”.

Πηγή πληροφοριών: BBC

Πηγή ΦΩΤΟ: CARE UK/PA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση