GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης για τους ομήρους Έλληνες ναυτικούς: Κάνουμε όλα όσα πρέπει ώστε να επιστρέψουν σπίτια τους

Μήνυμα για τους πέντε Έλληνες ναυτικούς, που απήχθησαν σήμερα το πρωί από πειρατές, στο Καμερούν, στέλνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπ...

Μήνυμα για τους πέντε Έλληνες ναυτικούς, που απήχθησαν σήμερα το πρωί από πειρατές, στο Καμερούν, στέλνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διαβεβαιώνει τους ίδιους ότι οι ελληνικές αρχές κάνουν “όλα όσα πρέπει” ώστε να απελευθερωθούν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πλακιωτάκη: “Αυτές τις ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους ναυτικούς μας που κρατούνται παράνομα και στις οικογένειές τους. Τους διαβεβαιώνουμε ότι κάνουμε όλα όσα πρέπει ώστε να απελευθερωθούν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους”.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πειρατές εξαπέλυσαν ένοπλη επίθεση στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο «HAPPY LADY», το οποίο ήταν αγκυροβολημένο δύο ναυτικά μίλια από το λιμάνι «LIMBOH» στο Καμερούν.

Στο πλοίο επέβαιναν 28 ναυτικοί. Οι πειρατές απήγαγαν οκτώ μέλη πληρώματος, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες, και τραυμάτισαν έναν ακόμη ναυτικό, επίσης, Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση