GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερυθρός Αστέρας: Έτοιμος για τον "τελικό" του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό

Πετυχημένη ήταν η πρόβα για τον Ερυθρό Αστέρα λίγες ημέρες πριν τον... τελικό με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου επι...

Πετυχημένη ήταν η πρόβα για τον Ερυθρό Αστέρα λίγες ημέρες πριν τον... τελικό με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου επικράτησαν με 3-1 της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα εντός έδρας και βρέθηκαν στο +10 από την δεύτερη Βοϊβοντίνα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα για ένα ημίωρο στον Ερυθρό Αστέρα, μιας και στο 21' εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην άμυνα του αντιπάλου τους και άνοιξαν το σκορ με τον Ντένκοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και στο 31' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γιαντέρ.

Εννέα λεπτά αργότερα ο Τεκιάσκι με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα και το... καυτό 20λεπτο ολοκληρώθηκε με απίθανο ψαλίδι του Τομάνε στο 51΄ από ασίστ του Μάριν. Ανοιχτό ματς έγινε στη συνέχεια, ο Μπεν είχε δοκάρι και ακόμα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ωστόσο, ο Μιλόγεβιτς προβληματίστηκε για τα κενά στην άμυνα, με τον Ντένκοβιτς να χάνει δυο μεγάλες φάσεις για να μειώσει το σκορ και να βάλει την ομάδα του στο «κόλπο».

Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1): Μπόριαν, Γκάιτς, Μιλούνοβιτς, Πάνκοβ, Ζάντερ (56' Ρόντιτς), Γιόβανσιτς, Ίβανιτς, Μπεν, Μάριν, Βουκάνοβιτς (69' Βούλιτς), Τομάνε (77' Πάβκοβ)

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση