GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα ΜΟΕ: Αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης

Στο θέμα που δημιουργήθηκε με τα ΜΟΕ αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας –μεταξύ άλλων- ότι «τα εθνικά θέματα ...

Στο θέμα που δημιουργήθηκε με τα ΜΟΕ αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας –μεταξύ άλλων- ότι «τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Παραμονή της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνει πάγωμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία και λίγες ώρες αργότερα από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέεται σε ΜΜΕ ότι το ΥΠΕΘΑ έχει μαύρα μεσάνυχτα και ότι τα ΜΟΕ συνεχίζονται κανονικά.

Αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης.

Τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση