GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ του Πολάκη στον Σημίτη! ΟΙ ΤΡΕΙΣ (πρώην) «εκσυγχρονιστές» του ΣΥΡΙΖΑ που έγιναν ρόμπα...

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη δόθηκε από του ς Αντώνη Λιάκο, Νίκο Μπίστη και Παναγιώτη Παναγιώτου για τις αιχμές που άφησε κατά των "...

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη δόθηκε από τους Αντώνη Λιάκο, Νίκο Μπίστη και Παναγιώτη Παναγιώτου για τις αιχμές που άφησε κατά των "εκσυγχρονιστών" στο σχόλιο του κατά του Κώστα Σημίτη.
Σε κοινή δήλωσή τους τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής Συμμαχίας, που προέρχονται από το χώρο αυτό, υπήρξαν υποστηρικτές του κ. Σημίτη και τώρα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση,  σημειώνουν ότι: «Είναι δικαίωμα του Παύλου Πολάκη να κρίνει και να επικρίνει την διακυβέρνηση Σημίτη. Ακόμα και όταν άθελα του -όπως πιστεύουμε - η κριτική του στα εθνικά θέματα ταυτίζεται με αναχρονιστικές και εθνικιστικές προσεγγίσεις».
«Όταν, όμως, η κριτική μετατρέπεται σε προσωπικό λίβελο και εκτρέπεται σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς βλάπτει σοβαρά την υπόθεση της ανασυγκρότησης της σύγχρονης Αριστεράς», συμπληρώνουν και προσθέτουν με νόημα ότι: «Το ύφος στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να συμβαδίζει με το ήθος της Αριστεράς. Αυτή είναι απαίτηση του κόσμου που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

Τα «καρφιά» Πολάκη
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, επιτέθηκε στον Κώστα Σημίτη, με αφορμή το άρθρο του στα «ΝΕΑ».
«Σημίτη, άει κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου "γκριζαρίστηκαν" τα Ίμια. Εσύ έδωσες τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Εσύ έκανες "νόμο κίνησης" της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα. Εσύ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο. Εσύ έστησες το πάρτι των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπούλου. Από σένα και τον Κοσμίδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτι με τη φαρμακευτική δαπάνη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Κώστα Σημίτη σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με αιχμές κατά όσων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι προφανές ότι τον Κώστα Σημίτη δεν τον αγγίζουν οι χυδαιότητες Πολάκη. Μετάλλαξαν όμως όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον αλλάξουν και άλλαξαν οι ίδιοι. Με λίγα λόγια οι κκ. Ζορμπά, Μουζέλης, Μπίστης και άλλοι, μπορούν από σήμερα να διασχίζουν απομονωμένοι, τις γέφυρες της σιωπής», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης.
«Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους "εκσυγχρονιστές" συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα», σχολίασε επίσης ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση