GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στην καφετέρια του Νίκου Ρωμανού

Με ανακοίνωσή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου η Ομάδα Διασποράς Ανομίας ανέλαβε την ευθύνη για σειρά επιθέσεων στον Άλιμο, στο ...

Με ανακοίνωσή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου η Ομάδα Διασποράς Ανομίας ανέλαβε την ευθύνη για σειρά επιθέσεων στον Άλιμο, στο Περιστέρι, σε δημοσιογράφο αλλά και στην καφετέρια του Νίκου Ρωμανού.
Όπως σημειώνουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις εξής εμπρηστικές επιθέσεις σαν "μια πρώτη απάντηση στο τελεσίγραφο του Χρυσοχοΐδη":
"Στη μαρίνα του Αλίμου τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πάρκινγκ πολυτελών σκαφών αναψυχής, επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος. Θελήσαμε με την ενέργεια αυτή να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι σε αυτούς που ζουν και διασκεδάζουν μέσα στον μικρόκοσμό τους εκμεταλλευόμενοι τους εξ ορισμού αποκλεισμένους από την πολυτέλεια που απολαμβάνουν. Αδιαφορούν για τη δυσανάλογη επιβάρυνση που προκαλούν στο φυσικό κόσμο όσο αδιαφορούν και για την καταπίεση που προκαλεί το ταξικό σύστημα από το οποίο ευνοούνται. Η χλιδή τους είναι βαμμένη με αίμα και αξίζει να χαθεί στις φλόγες της εξέγερσης.
Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος.
Στην καφετέρια – ζαχαροπλαστείο του διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ Νίκο Ρωμανό, τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί.
Στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη του newsit Θεoδόση Πάνου, όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολής και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθειμένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά".
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως "γιορτάζουμε κι εμείς την επιστροφή στην κανονικότητα. Ζούμε πια σε μία κανονική χώρα και πλέον τοποθετούμε τους μηχανισμούς μας κανονικά. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό προπο Μ.Χ. για τη συνεισφορά του στη διεύρυνση του αγώνα μας. Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του είναι πιο εμπρηστικές από τις φωτιές μας. Πέρα από το γελοίο του πράγματος πάντως, όταν ο πολέμιος μας είναι ένας τέτοιος ελεεινός καιροσκόπος που ξεκίνησε από "Σοσιαλιστής" για να καταλήξει ο υπουργός σύμβολο του κράτους καταστολής της δεξιάς, κάθε του κουβέντα και κίνηση εναντίον μας καταλήγει μεγάλο μας πλεονέκτημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση