GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναύπλιο: Σάλος για το πάρτι "βλασφημίας" - Η αφίσα που δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο!

Σάλο έχει προκαλέσει μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι "βλασφημίας", το οποίο διοργάνωσε μπαρ στο Ναύπλιο την παραμο...

Σάλο έχει προκαλέσει μια αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι "βλασφημίας", το οποίο διοργάνωσε μπαρ στο Ναύπλιο την παραμονή των Χριστουγέννων.
Στην αφίσα ο Χριστός εμφανίζεται μακιγιαρισμένος με σκουλαρίκια, ενώ το κείμενο-πρόσκληση που αναρτήθηκε στα social media σχετικά με το πάρτι αναφέρει:
"Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξευτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε"
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, argolikeseidhseis.gr, η διοργάνωση του πάρτι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εφημέριου του Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου π. Διονυσίου Ταμπάκη, ο οποίος είχε και φραστική αντιπαράθεση με τους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση