GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορτουά: Σάλος με το εξώγαμο που απέκτησε με παντρεμένη γειτόνισσα - ΦΩΤΟ

Αρκετά άτακτος στην ερωτική του ζωή φαίνεται ότι ήταν ο Τιμπό Κουρτουά κατά την θητεία του στην Τσέλσι σύμφωνα με την εφημερίδα “Dail...

Αρκετά άτακτος στην ερωτική του ζωή φαίνεται ότι ήταν ο Τιμπό Κουρτουά κατά την θητεία του στην Τσέλσι σύμφωνα με την εφημερίδα “Daily Star”.

H αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας απέκτησε ένα εξώγαμο παιδί με γειτόνισσα του στο Λονδίνο, το οποίο αρνείται να αναγνωρίσει επίσημα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ειδύλλιο του Κουρτουά με την Έλσα Ίζακ (παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών) ξεκίνησε την περίοδο που η τότε σύζυγος του Βέλγου τερματοφύλακα, Μάρτα Ροντρίγκες ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, το παράνομο ζευγάρι συναντιόταν στο ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή της Τσέλσι και στο οποίο η Ίζακ είχε δικό της δωμάτιο σε άλλο όροφο. Όπως τονίζεται συνευρέθηκαν 8 με 10 φορές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την γέννηση του Έντσο τον Σεπτέμβριο του 2017. Τόσο ο Κουρτουά, όσο και η Ίζακ πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους, με τον Βέλγο γκολκίπερ να παραδέχεται δημόσια ότι απάτησε την Μάρτα Ροντρίγκες με αρκετές γυναίκες, ωστόσο να αρνείται να παραδεχθεί ότι έχει εξώγαμο με την πρώην γειτόνισσα του, που ζει πλέον μόνη της στο Γουίμπλεντον και το μόνο που ζητά είναι η αναγνώριση του Έντσο από τον Κουρτουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση