GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καφέ της Χαράς: Αυτή είναι η πρώτη σκηνή του "Πώποτα" και της "Πρωτευουσιάνας"

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας, 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο. Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο tv Έθνος και ...

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας, 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο. Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, ποια θα είναι η πρώτη σκηνή του “Περίανδρου Πώποτα” και της “Χαράς Χάσκα” στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου.

"Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πως έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει, και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ".

"Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς. Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς – Περιάνδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και αποθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση