GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Διδώ»: Το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από την Βόρεια Εύβοια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Καταστροφές στη Βόρεια Εύβοια προκάλεσε η κακοκαιρία «Διδώ». Εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, φούσκωσε το ποτάμι, με αποτέλεσμα τα ο...

Καταστροφές στη Βόρεια Εύβοια προκάλεσε η κακοκαιρία «Διδώ». Εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης, φούσκωσε το ποτάμι, με αποτέλεσμα τα ορμητικά του νερά να γκρεμίσουν την γέφυρα των Γουβών που βρίσκεται στον κεντρικό οδικό άξονα Χαλκίδας -Αιδηψού και να κόψουν στα δύο όχι μόνο το δήμο Ιστιαίας- Αιδηψού, αλλά και την Βορειοκεντρική Εύβοια.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8:00 το πρωί και είναι θαύμα που εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο όχημα και δεν υπήρξαν θύματα. Πρώτο μέλημα των αρχών ήταν να βρουν τρόπο να επαναφέρουν την κυκλοφορία σε πρώτη φάση μέσα από εναλλακτικές διαδρομές.

Ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Μάνος Κιλίφης πρότεινε τη διάνοιξη ενός αγροτικού δρόμου.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ο δήμαρχος Γιάννης Κοτζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Κελαϊδίτης μαζί με τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας του νομού, Γιώργο Κωστόπουλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και Ιστιαίας όπως και η 7η ΕΜΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση