GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που "έγδυναν” σπίτια στα νότια προάστια - ΦΩΤΟ

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τεσσάρων μελών μίας σπείρας, που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε σπίτια, στα νότια πρ...

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τεσσάρων μελών μίας σπείρας, που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε σπίτια, στα νότια προάστια, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι τώρα έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Καλυβίων, Βάρης και Βούλας και δύο ληστειών στην Αττική και στην Ηλεία. Εκτιμάται ότι η συνολική λεία των δραστών υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους:

ΚΑΜΠΕΡΗ Αντώνη του Γεωργίου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 28/8/1997 στην Αθήνα

ΚΑΜΠΕΡΗ Γεώργιο του Αντωνίου και της Αγγελικής, γεννηθέντα στις 5/2/1977 στην Αθήνα

ΤΣΑΚΙΡΗ Χρυσοβαλάντη, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 1/9/2001 στην Αθήνα

ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο, αγνώστου πατρός και της Ελευθερίας, γεννηθέντα στις 30/9/2000 στην Αθήνα

Όπως επισημαίνεται, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 30-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, την διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση