GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Άγγλοι στέλνουν τον Ζοάο Καρβάλιο στον Ολυμπιακό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Γενάρη, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νότιγχ...

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει Γενάρη, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο.

Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή, με τον ειδικευμένο δημοσιογράφο για θέματα Νότιγχαμ, Άλαν Νίξον να αναφέρει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από το City Ground έπειτα από 1,5 χρόνο και θα μεταγραφεί στην ελληνική Super League και τον Ολυμπιακό.

Ο Ζοάο Καρβάλιο έχει ακουστεί αρκετές φορές από το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και πλέον φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες το deal. Όπως αναφέρει ο Άγγλος δημοσιογράφος μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 12 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος που αποκτήθηκε το 2018 από τη Νότιγχαμ αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή για την αγγλική ομάδα, όμως από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σαμπρί Λαμουσί δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ δεν έχει στα βασικά πλάνα του τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, όπου φέτος έχει 16 συμμετοχές στη Championship μεν, τις περισσότερες όμως ως αναπληρωματικός. Μέσα στις επόμενες μέρες όπως αναφέρει ο Νίξον ο Καρβάλιο θα βρεθεί στη Αθήνα για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση