GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τους... ψυχολόγους - ΒΙΝΤΕΟ

Μία σύντομη αναφορά στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε ο Πρωθυπουργός στην εισαγωγή της τοποθέτησής του στη Βουλή, κατά τη...

Μία σύντομη αναφορά στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε ο Πρωθυπουργός στην εισαγωγή της τοποθέτησής του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2020.

“Από αυτό εδώ το βήμα είχα πει πέρυσι ότι ο προϋπολογισμός του 2019 θα ήταν ο τελευταίος μίας κακής κυβέρνησης που πήγε την Ελλάδα πίσω. Οι πολίτες δικαίωσαν αυτή την πρόβλεψη και ο προϋπολογισμός του 2020 είναι ο πρώτος προϋπολογισμός της αυτοδύναμης ΝΔ. Αυτό μας γεμίζει ευθύνη. Εμείς ξέρουμε γιατί κερδίσαμε και ξέρουμε τι περιμένουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες από εμάς. Κάποιοι άλλοι δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν και δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες δεν περιμένουν τίποτε πια απ’ αυτούς”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: “Οι ψυχολόγοι λένε ότι υπάρχουν πέντε στάδια διαχείρισης συναισθημάτων έπειτα από μία μεγάλη απώλεια. Εν προκειμένω ήταν η απώλεια της εξουσίας, στην οποία αναφέρομαι. Είναι η άρνηση, ο θυμός, η διαπραγμάτευση, η κατάθλιψη και η αποδοχή. Αν κρίνω από το ύφος σας σήμερα είστε ακόμα στο στάδιο του θυμού, εύχομαι να φτάσετε στην αποδοχή χωρίς να περάσετε από τα υπόλοιπα στάδια”.

Απαντώντας, δε, στα περί “απάτης” που καταλόγισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός σημείωσε: "Κύριε Τσίπρα, δεν είστε ανιχνευτής απάτης, παραγωγός απάτης είστε και η απάτη και το ψέμα είναι λέξεις απαγορευμένες για εσάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση