GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη με κανίβαλο στις Φιλιππίνες - Αποκεφάλισε γυναίκα και έφαγε τον εγκέφαλό της - ΦΩΤΟ

Με ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στις Φιλιππίνες. Ο 21χρονος Lloyd Bagtong συνελήφθη την Πέμπτη στο νησί Μιντανάο...

Με ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στις Φιλιππίνες. Ο 21χρονος Lloyd Bagtong συνελήφθη την Πέμπτη στο νησί Μιντανάο καθώς φέρεται να αποκεφάλισε μία γυναίκα και στη συνέχεια να έφαγε τον εγκέφαλο της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά τη σύλληψη του ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πεινούσε όταν η άτυχη γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, του απηύθυνε τον λόγο μιλώντας του στα αγγλικά, και πως εκείνος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε.

“Αυτό ενδεχομένως να ήταν εκείνο που εξόργισε τον 21χρονο”, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σύμφωνα με τους Straits Times.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον 21χρονο, ο οποίος είναι άνεργος, να περπατά μαζί με τη γυναίκα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Daily Mail, ο ύποπτος για το στυγερό έγκλημα φέρεται να αποκεφάλισε το θύμα του χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι και στη συνέχεια να μετέφερε το κεφάλι στο σπίτι του χρησιμοποιώντας κάποιο ύφασμα ή μέρος ρούχου.

Ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι του μαγείρεψε ρύζι και μαζί με αυτό έφαγε και τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας. Στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της σε μία τρύπα κοντά στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το κεφάλι της αδικοχαμένης γυναίκας και ένα ματωμένο ύφασμα εντοπίστηκαν στην ιδιοκτησία του 21χρονου.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για να εντοπίσουν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση