GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκιά του εαυτού του ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στο δικαστήριο - ΦΩΤΟ

Υποβασταζόμενος, φανερά αδυνατισμένος και σχεδόν ανήμπορος κατέφθασε στο δικαστήριο του Μανχάταν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, όπου εκδικάζετα...

Υποβασταζόμενος, φανερά αδυνατισμένος και σχεδόν ανήμπορος κατέφθασε στο δικαστήριο του Μανχάταν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης για την οποία κατηγορείται ο πρώην πανίσχυρος άνδρας του Χόλιγουντ.

Ένας από τους βοηθούς του τον κρατούσε από το μπράτσο ενώ ένας άλλος κρατούσε ένα μπαστούνι.

Η εικόνα του απέχει παρασάγγας από την παρελθούσα, όταν κυριαρχούσε στο Χόλιγουντ. Ο Γουάινστιν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο στην ακροαματική διαδικασία για την εγγύησή του αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που αντιμετωπίσει. Ο πρώην παραγωγός θα δικαστεί τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη και αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες.

Οι κατηγορίες αφορούν δύο περιστατικά σχετικά με δύο γυναίκες. Μία από αυτές λέει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Γουάινστιν τον Μάρτιο του 2013 και η δεύτερη υποστηρίζει ότι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ το 2006. Ο ίδιος έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να απαλλαγεί από τις κατηγορίες διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς των φερόμενων θυμάτων του. Στο δικαστήριο θα καταθέσει και η ηθοποιός Αναμπέλα Σιόρα ότι τη βίασε επίσης.

Οι φωτογραφίες από το Reuters και το AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση