GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Πόσο θα μείνει εκτός γηπέδων ο Γκιγιέρμε μετά τον τραυματισμό του

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Γκιγιέρμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που δέχθη...

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Γκιγιέρμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που δέχθηκε βάναυσο τάκλιν από τον Πασαλίδη στο 13' με αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά αργότερα να γίνει αναγκαστική αλλαγή, γλίτωσε τελικά τη μεγάλη ζημιά.

Ο χαφ των ερυθρόλευκων επέστρεψε στην Αθήνα από την Τρίπολη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι μετά το χτύπημα στην κνήμη δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για περίπου 30 μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει τα ματς με την ΑΕΛ (18/12), τον Βόλο (22/12) και τον Παναθηναϊκό (5/1) για την 15η, 16η και 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Επίσης αναμένεται να είναι απών και από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον θεσμό στην 6η φάση, η 1η αγωνιστική της οποίας είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 07-08-09/01, ενώ η δεύτερη στις 14-15-16/01.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση