GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στην Αυστραλία - Πού εστιάζουν οι Αρχές

Η αυστραλιανή αστυνομία εκτιμά ότι το πτώμα που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή ανήκει σε μία πεζοπόρο, η οποία αγνοούνταν επί εβδομάδ...

Η αυστραλιανή αστυνομία εκτιμά ότι το πτώμα που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή ανήκει σε μία πεζοπόρο, η οποία αγνοούνταν επί εβδομάδες.

"Στη διάρκεια επιχείρησης έρευνας η αστυνομία εντόπισε το πτώμα, το οποίο θεωρείται ότι ανήκει στην Κλερ Χόκριτζ", ανέφερε σε ανακοίνωσή της που εστάλη με email η αστυνομία των Βορείων Εδαφών.

Η Χόκριτζ είχε πάει για πεζοπορία με δύο φίλους της πριν από δύο εβδομάδες, αλλά χάθηκαν τα ίχνη της.

Ένας από αυτούς, ο 40χρονος Που Τραν, βρέθηκε χθες, Τρίτη, από έναν αγρότη της περιοχής σε ένα μαντρί κοντά στο Άλις Σπρινγκς. Ο ίδιος είπε ότι επέζησε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πίνοντας νερό που προοριζόταν για τα ζώα.

Τρεις ημέρες νωρίτερα από εκείνον είχε βρεθεί το τρίτο μέλος της παρέας, η Τάμρα Μακμπίθ-Ράιλι, σε απόσταση 1,5 χλμ από το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στον βορρά της Αυστραλίας.

Η 52χρονη Μακμπίθ-Ράιλι είπε ότι το αυτοκίνητο είχε βουλιάξει στην άμμο.

Για μερικές ημέρες η παρέα παρέμεινε κοντά στο αυτοκίνητο και επέζησε καταναλώνοντας τις λιγοστές προμήθειες που είχε μαζί της, εξήγησε η ίδια.

Όταν όμως τελείωσε το πόσιμο νερό ο Που Τραν και η Χόκριτζ πήγαν προς αναζήτηση βοήθειας παίρνοντας μαζί τους μόνο μια πυξίδα και ένα GPS.

Η αστυνομία αρχικά ήλπιζε ότι η Χόκριτζ θα βρισκόταν ζωντανή αφού μαζί με τον Που Τραν είχαν βρει νερό, αλλά οι δυο τους τελικά είχαν πάρει χωριστούς δρόμους λίγο πριν εκείνος εντοπιστεί.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση