GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Δυτικής Μακεδονίας θα καθίσει το σατανικό ζευγάρι της Κοζάνης, το οποίο κατηγορείται για τ...

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Δυτικής Μακεδονίας θα καθίσει το σατανικό ζευγάρι της Κοζάνης, το οποίο κατηγορείται για την από κοινού δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου το 2011.

Η 52χρονη μητέρα του άτυχου 23χρονου και ο πατριός του καταδικάστηκαν πριν από τρία χρόνια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή και σήμερα θα δικαστούν σε δεύτερο βαθμό.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στη Σιάτιστα στις 18 Φεβρουαρίου του 2011. Τις πρώτες μέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη του 23χρονου η μητέρα του είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στην εκπομπή Φως στο Τούνελ. Λίγες μέρες πριν από την αποκάλυψη ότι εκείνη και ο σύντροφός της είχαν αφαιρέσει τη ζωή του Κωστή Πολύζου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανέβαζε στο Facebook φωτογραφίες του τα οποία συνόδευε με μηνύματα αγάπης.

Οκτώ μήνες αργότερα, ένας κυνηγός εντόπισε τυχαία τη σορό του άτυχου 23χρονου στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι. Σύντομα, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα και ο πατριός του είχαν σκοτώσει τον 23χρονο έπειτα από άγριο καβγά με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια που έπαιρναν πλαστογραφώντας την υπογραφή του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου.

Η Αστυνομία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε πάρει εν αγνοία του άτυχου 23χρονου δάνεια ύψους 250.000 ευρώ για να αγοράσει εξοχικό στα Ψαχούδια Χαλκιδικής και ένα φορτηγό, ενώ νωρίτερα τον είχαν αναγκάσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα αξίας 50.000 ευρώ στη Σιάτιστα, που του είχε αφήσει ο πατέρας του πριν πεθάνει.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση