GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σλοβακία: Τραγωδία σε πολυκατοικία - Πέντε νεκροί από πυρκαγιά

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε 12όροφη πολυκατοικία στην πόλη Πρέσοφ της ανατολικής Σλοβακίας, μετά από ισχυρή έκρηξη που αποδίδεται σε δ...

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε 12όροφη πολυκατοικία στην πόλη Πρέσοφ της ανατολικής Σλοβακίας, μετά από ισχυρή έκρηξη που αποδίδεται σε διαρροή αερίου.

Πέντε άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και τον κίνδυνο κατάρρευσης του οικοδομήματος να ελλοχεύει, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η έκρηξη σημειώθηκε μεταξύ του 9ου και του 12ου ορόφου. Πολλοί ένοικοι κατέφυγαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Στο Πρέσοφ έσπευσε ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Πέτερ Πελεγκρίνι, μαζί με υπουργούς, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της επιχείρησης των σωστικών συνεργείων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση