GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρώτα κλικ από την «Παγίδα για τα όνειρα»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Μια ιδιόμορφη μαύρη κωμωδία είναι αυτή του Αθανάσιου Αγγέλου που ακούει στον τ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μια ιδιόμορφη μαύρη κωμωδία είναι αυτή του Αθανάσιου Αγγέλου που ακούει στον τίτλο «Παγίδα για τα όνειρα» και που θα ανέβει στο Studio Κυψέλης σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή Γιώργου Λιβανού.

Μετά τη γερή επιτυχία του «Κονιάκ μετά την καταιγίδα» ο Λιβανός θα μας παρουσιάσει στο φιλόξενο θέατρό του το νέο έργο του Αγγέλου. Πρόκειται για μια περίεργη ιστορία ενός πετυχημένου συγγραφέα, που ζει στο κλεισμένος σ' ένα πύργο έχοντας βυθιστεί στο τέλμα ενός πλούσιου γάμου που του επιτρέπει τη χαρά της δημιουργίας.

Αυτό το τέλμα έρχεται να ταράξει μια όμορφη γυναίκα που τον επισκέπτεται , του προτείνει ένα περίεργο deal απελευθέρωσης και από κει ξεκινούν όλα. Στην ιστορία εμπλέκονται μια πλούσια σύζυγος, ένα bisexoual υπηρέτης, ένας στρατηγός και μια φιλόδοξη γραμματέας.

Απρόβλεπτες καταστάσεις, έρωτας , και ένα δίλημμα που αλλάζει τη ζωή στον ήρωα σε μια απολαυστική κωμωδία που έρχεται δυναμικά! Δες και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό απ' αυτή.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – φωτισμοί – μουσικές επιλογές Γιώργος Λιβανός

Σκηνογραφία Έλλη Κόφφα

Κινηματογράφηση Αντώνης Μανδρανής

Φωτογραφίες Κώστας Βολιώτης

Κοστούμια Val De Lou

Τεχνική υποστήριξη Ιπποκράτης Βαφειάδης.

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Τσιώμου

Ελένη Μπέη

Σωτήρης Αντωνίου

Μαρία Δρακοπούλου

Μάνος Τσιβιλής

Ζωή Τριανταφυλλίδη

Κάθε Κυριακή 21.00 από τις 12 Ιανουαρίου στο Studio Kυψέλης

Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8819571

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση