GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία: Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα και έχει φέρει ισχυρούς ανέμους με μποφόρ. ...

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα και έχει φέρει ισχυρούς ανέμους με μποφόρ.

Σε επικοινωνία του enikos.gr με το Λιμενικό Σώμα αναφέρεται ότι αυτή την ώρα υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά για Κυκλάδες ενώ δεν έφυγε και το πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο για Κύθηρα - Κίσσαμο.

Για Αργοσαρωνικό δρομολόγια εκτελούν μόνο τα συμβατικά πλοία. Από την Καβάλα δεν εκτελείται το δρομολόγιο για Πρίνου - Θάσο, ενώ από Πάτρα υπάρχει απαγορευτικό απόπλου για την Κεφαλλονιά. Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια από Κυλλήνη για Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο, ενώ κλειστό είναι το πορθμείο Ρίο- Αντίρριο.

Σε ισχύ το απαγορευτικό στα λιμάνια της Κρήτης

Η απαγόρευση απόπλου στα λιμάνια της Κρήτης που είχε τεθεί σε ισχύ από το βράδυ της Κυριακής, ανανεώθηκε σήμερα στις 6 το πρωί και είναι σε ισχύ έως τις 12 το μεσημέρι, οπότε αναμένεται νεώτερη ενημέρωση από τα Λιμεναρχεία.

Πάντως όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν θα πρέπει να παραμένουν στα πλοία καθώς – εάν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και αρθεί το απαγορευτικό.– τα πλοία μπορεί να αποπλεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση