GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Καρέτα – καρέτα ξεβράστηκε στα Μεσάγγαλα- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων Λάρισας καθώς μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα καρέτα – κα...

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων Λάρισας καθώς μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα, ξεβράστηκε στην παραλία της περιοχής, στη θέση Καράβια.

Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγκάλων Λάρισας κ. Γελαδάρης πιθανολογεί ότι το άτυχο ζώο πέθανε πριν από μία ή δύο μέρες, αν και όπως τονίζει δεν φαίνεται να είναι χτυπημένη.

Το συμβάν αυτό αποτελεί για την περιοχή ένα σπάνιο περιστατικό γιατί μόνο μία φορά είχαν αντικρίσει στην ευρύτερη περιοχή χελώνα καρέτα – καρέτα και αυτό είχε συμβεί πριν από περίπου έξι χρόνια.

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη παραλία παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα εξαιτίας της σφοδρής θαλασσοταραχής που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση