GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητικές πηγές για ομιλία Τσίπρα: Σταθερή επιλογή του ο δρόμος του διχασμού

Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά τα ελληνοτουρκικά σχολιάζουν κυβερνητικές πηγ...

Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά τα ελληνοτουρκικά σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται “εκτός κλίματος εθνικής συνεννόησης” και ότι σταθερή του επιλογή είναι “ο δρόμος του διχασμού”.

Όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά από την κυβέρνηση, “για άλλη μια φορά εκτός θέματος ο κ. Τσίπρας. Εκτός κλίματος εθνικής συνεννόησης που απαιτούν οι Έλληνες. Το μήνυμα που βγήκε από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής φαίνεται ότι δεν έφθασε σε αυτόν”.

Και συμπληρώνουν: “Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε μικροκομματικές αντιπαλότητες. Ο δρόμος του διχασμού μπορεί να είναι σταθερή επιλογή του κ. Τσίπρα, δεν είναι όμως επιλογή των Ελλήνων και του Πρωθυπουργού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση