GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Θέλουμε να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μας - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ζητά να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί της. Η Μαρία Γιακουμάκ...

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ζητά να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί της.

Η Μαρία Γιακουμάκη, μητέρα του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα βιώνει η οικογένειά της μετά τον θάνατο του Βαγγέλη.

Όπως είπε, «για εμάς τα αίτια θανάτου είναι το σημαντικότερο κομμάτι για την οικογένειά μας, που τόσα χρόνια πονά. Εμείς γνωρίζουμε ότι το παιδί μας δεν επέλεξε να φύγει από τη ζωή. Θέλουμε να πληρώσουν όσοι έκαναν κακό στο παιδί μας».

Σημειώνεται πως το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων έκρινε αθώο τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και απλή σωματική βλάβη.

Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.

Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.

Δείτε το απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση