GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Μητέρα έδειρε μέχρι θανάτου το ενός έτους μωρό της επειδή έσπασε την τηλεόραση - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια έκρηξη οργής μία 20χρονη μητέρα έδειρε μέχρι θανάτου τον ενός έτους γιο της επειδή τράβηξε από το τραπέζι και έσπασε την τηλεό...

Σε μια έκρηξη οργής μία 20χρονη μητέρα έδειρε μέχρι θανάτου τον ενός έτους γιο της επειδή τράβηξε από το τραπέζι και έσπασε την τηλεόραση. Το άγριο περιστατικό συνέβη στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Η Ριόνα Νίκολς ισχυρίστηκε ότι ταρακούνησε τον Βίστον και τον χτύπησε με μία παντόφλα όταν οι νοσηλευτές μπήκαν στο σπίτι τους. Ωστόσο, το βρέφος νοσηλεύτηκε στην εντατική με συντριπτικά κατάγματα σε κρανίο, κλείδα, πλευρά και λεκάνη.

Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό του Βίστον, αφού το μωρό πέθανε το Σάββατο, αλλά μέλη της οικογένειας αποκάλυψαν ότι η 20χρονη μητέρα ξέσπασε πάνω του την οργή της επειδή ο μικρούλης έσπασε την επίπεδη οθόνη της τηλεόρασης.

Η Νίκολς κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για δολοφονία και για κακοποίηση παιδιού σε πρώτο βαθμό. Ο πατέρας του βρέφους ήταν συντετριμμένος για να καταφέρει να μιλήσει στα Μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση