GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυμπουρόπουλος για κοινωνικό μέρισμα σε ΑμεΑ: Ο Πρωθυπουργός θα τηρήσει τη δέσμευσή του, θα αρθεί το ηλικιακό όριο

Τη βεβαιότητά του ότι θα αρθεί το ηλικιακό όριο του 24 ετών για το κοινωνικό μέρισμα στα ΑμεΑ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλι...

Τη βεβαιότητά του ότι θα αρθεί το ηλικιακό όριο του 24 ετών για το κοινωνικό μέρισμα στα ΑμεΑ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας πως ο Πρωθυπουργός “θα τηρήσει τη δέσμευσή του απέναντι σε εμένα και τα υπόλοιπα ανάπηρα άτομα”.

Σημειώνεται πως όπως εξήγγειλε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας από το βήμα της Βουλής, το κοινωνικό μέρισμα θα λάβουν και οικογένειες οι οποίες έχουν εξαρτώμενο τέκνο ΑμεΑ, ηλικίας μέχρι και 24 ετών, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Κυμπουρόπουλος τονίζει πως “πρώτη φορά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα με ξεχωριστή κατηγορία για ανάπηρα άτομα. Αν το όριο τέθηκε χαμηλά, η κυβέρνηση είναι εδώ για να το συζητήσουμε. Αν πρέπει να το λάβουν οι περισσότεροι, σαφώς και να γίνει. Είναι απαράδεκτο οι σιωπούντες επί 4,5χρόνια να κουνάνε το δάχτυλο υποκριτικά στη ΝΔ”.

Στη συνέχεια, επανήλθε στο θέμα αναφέροντας πως “η κυβέρνηση έχει πολλά να κάνει ακόμα για τα ανάπηρα άτομα και τις οικογένειές τους, κάτι που γνωρίζει ο κάθε υπουργός με τον οποίο επικοινωνώ, και το γνωρίζει και ο Πρωθυπουργός που πιέζει προς την κατεύθυνση αυτή”.

Και καταλήγει με τρίτη ανάρτηση, λέγοντας: “Γνωρίζω πως ο Πρωθυπουργός θα τηρήσει τη δέσμευσή του απέναντι σε εμένα και τα υπόλοιπα ανάπηρα άτομα, και θα αρθεί το ηλικιακό όριο του 24 έτους για το κοινωνικό μέρισμα. Η κοινωνική ευαισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης είναι αδιαπραγμάτευτη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση