GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμηχανία στον τηλεοπτικό "αέρα" με τον Ροντ Στιούαρτ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αμηχανία προκλήθηκε στην εκπομπή Loose Women από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στον "τηλεοπτικό αέρα" όταν ο θρύλος της ...

Αμηχανία προκλήθηκε στην εκπομπή Loose Women από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στον "τηλεοπτικό αέρα" όταν ο θρύλος της ροκ σερ Ροντ Στιούαρτ κλήθηκε να αποχωρήσει.

Ο Ροντ αναμενόταν να εμφανιστεί στο σόου και να μιλήσει για τα σχέδιά του περιλαμβανομένου και του νέου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του. Η σύζυγός του Πένι Λάνκαστερ ήταν ήδη στο πάνελ, προετοιμάζοντας την είσοδο του ρόκσταρ που αναμενόταν τουλάχιστον μισή ώρα μετά, όταν αυτός προχώρησε ανάμεσα στο κοινό και ανέβηκε στο πάνελ αναζητώντας το κάθισμά του. Κανείς από το συνεργείο δεν τον ενημέρωσε ότι είναι ήδη στον "αέρα" και ότι δεν αναμενόταν να μπει ακόμη στη συζήτηση των παρουσιαστριών.

Προκλήθηκε κάποια αμηχανία και περισσότερο γέλιο και τελικά βρέθηκε θέση για τον θρυλικό ρόκερ ο οποίος πήρε μέρος στη συζήτηση.

Γέλιο προκάλεσε λίγο αργότερα το λάθος της συζύγου του που μπέρδεψε την ηλικία του Στιούαρτ με αυτήν του πατέρα της που είναι ένα έτος μεγαλύτερος από τον γαμπρό του. Μάλιστα, η Λάνκαστερ έπρεπε να ψάξει στο google την ηλικία του Στιούαρτ ο οποίος επέμενε ότι είναι 74 χρονών, ενώ η Πένι με τη σειρά της επέμενε ότι αυτός είναι 75. Όταν πια αντιλήφθηκε το λάθος της ξεκαρδίστηκε: "Μάλλον όχι, είναι ο μπαμπάς μου έναν χρόνο μεγαλύτερος. Συγγνώμη, λάθος μου, όλοι κάνουμε λάθη αγάπη μου" δικαιολογήθηκε η 48χρονη γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση