GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνος Μικρούτσικος: Η κατάθεση ψυχής στη συναυλία στο Ηρώδειο - “Όσο αντέχω θα είμαι εδώ” - ΒΙΝΤΕΟ

Κατάθεση ψυχής είχε κάνει ο Θάνος Μικρούτσικος, στους θεατές που είχαν κατακλύσει το Ηρώδειο στα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθή...

Κατάθεση ψυχής είχε κάνει ο Θάνος Μικρούτσικος, στους θεατές που είχαν κατακλύσει το Ηρώδειο στα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Ήταν η τελευταία, μαγική, παράσταση του αγαπημένου δημιουργού για το καλοκαίρι του 2019 και μόλις η τρίτη τους τελευταίους οκτώ μήνες, όπως είχε πει ο ίδιος από σκηνής.
Αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Θάνος Μικρούτσικος είχε τονίσει: “θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχει και μέλλον. Όσο αντέχω θα είμαι εδώ”.

Και στη συνέχεια, είχε ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του, που τον συνόδευε όλα αυτά τα χρόνια. “Αυτό που θέλω να σας πω και το εννοώ, είναι ότι κυριολεκτικά αντλώ τη δύναμή μου από την αγάπη σας και γι’ αυτό σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να είστε καλά”, είχε πει ο Θάνος Μικρούτσικος, καταχειροκροτούμενος από τους συγκινημένους θεατές.
Η συναυλία στο Ηρώδειο περιελάμβανε την ολοκληρωμένη δουλειά του (Σταυρός του Νότου και Γραμμές των Οριζόντων) πάνω στον Νίκο Καββαδία.
Η παράσταση έκλεισε με το «7 Νάνοι στο S/S Cyrenia», το τραγούδι της ζωής του -όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν- το οποίο ερμήνευσε ο ίδιος μόνος του, στη σκηνή και αποθεώθηκε.

Ο Θάνος Μικρούτσικος άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Σάββατο, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση