GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω εκδηλώσεων για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 11 το πρωί σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου, στις παρακάτω οδούς:

-Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Τσιμισκή.

-Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.

-Γρ.Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου.

Επίσης από σήμερα στις 5 τα ξημερώματα και μέχρι τις 6 αύριο το πρωί δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στις παρακάτω οδούς:

- Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι την οδό Σ. Δραγούμη.

- Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Μελενίκου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης.

- Βασ.Ηρακλείου, στο τμήμα της από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρόλου Ντηλ.

- Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γ.Βιζυηνού.

- Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Γ. Λαμπράκη.

- Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου.

- Αγγελάκη σε όλο το μήκος της.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση