GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ροζ" σκάνδαλο: Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έκαναν σεξ μέσα σε ασθενοφόρο

Στον αέρα τίναξαν τον γάμο τους δύο παντρεμένοι εραστές που έκλειναν ραντεβού για τις ερωτικές συνευρέσεις τους ακόμη και σε ασθενοφόρο. ...

Στον αέρα τίναξαν τον γάμο τους δύο παντρεμένοι εραστές που έκλειναν ραντεβού για τις ερωτικές συνευρέσεις τους ακόμη και σε ασθενοφόρο. Άλλωστε, οι δύο πρωταγωνιστές του "ροζ" σκανδάλου εργάζονται σε νοσοκομείο πόλης της κεντρικής Ελλάδας. Εκείνη είναι 34 χρονών και εργάζεται ως τραυματιοφορέας ενώ ο εραστής της είναι διασώστης, 61 ετών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τόσο η 34χρονη τραυματιοφορέας όσο και ο 61χρονος διασώστης ήταν παντρεμένοι, αν και ο άνδρας το απέκρυψε. Οι δυο τους σταδιακά ήρθαν κοντά και σύντομα άρχισαν να κλείνουν ερωτικά ραντεβού, με τις σεξουαλικές επαφές τους να εκτυλίσσονται και μέσα στο ασθενοφόρο που οδηγούσε ο διασώστης.
Κάποια στιγμή οι συνάδελφοί τους αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο τους αφού τους πρόδωσαν οι φωνές ηδονής που προέρχονταν μέσα από το ασθενοφόρο.
Σύντομα και ο άνδρας της τραυματιοφορέα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σύζυγό του επί 15 χρόνια. Όπως είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, σύμφωνα με την Espresso, η γυναίκα άλλαξε συμπεριφορά και έφθασε στο σημείο να αμελεί και τη φροντίδα των παιδιών τους. Αναζητώντας αποδεικτικά στοιχεία, έκρυψε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους συσκευή ηχογράφησης. Έτσι, επιστρέφοντας από τη δουλειά του άκουσε τις ηχογραφημένες συνομιλίες της γυναίκας του με τον εραστή της. Έτσι, έβγαλαν διαζύγιο και ο άνδρας της πήρε και την επιμέλεια των παιδιών, ενώ επίσης η σύζυγος του διασώστη τον εγκατέλειψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση