GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Οι Αρχές αναζητούν τον “Τζακ τον Αντεροβγάλτη” - Θρίλερ με τη δολοφονία γυναίκας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ταϊλάνδης έπειτα από τη στυγερή δολοφονία μίας 51χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ταϊλάνδης έπειτα από τη στυγερή δολοφονία μίας 51χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός κατά συρροή δολοφόνου που του έχει δοθεί το ψευδώνυμο “ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης της Ταϊλάνδης”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το bangkokpost.com, ο 55χρονος Somkid Pumpuang το 2005 είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τις δολοφονίες τουλάχιστον πέντε γυναικών. Παρά την ισόβια κάθειρξη ο 55χρονος αποφυλακίστηκε τον Μάϊο καθώς η ποινή του μειώθηκε σε 14 έτη λόγω καλής διαγωγής.

Επτά μήνες μετά την αποφυλάκιση του ο Somkid Pumpuang θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της 51χρονης Rassami Mulichan, η οποία βρέθηκε την Κυριακή νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Kranuan.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 55χρονο καθώς ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνον που πέθαναν και οι πέντε γυναίκες για τον θάνατο των οποίων είχε καταδικαστεί ο συγκεκριμένος άνδρας.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε έναν άνδρα να μπαίνει στο σπίτι της 51χρονης και στη συνέχεια τους άκουσε να λογομαχούν έντονα.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail, bangkokpost.com

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail, bangkokpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση