GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φαν Ντάικ μιμήθηκε τον... πρωτοπόρο Μανωλά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και για πολλούς αδικήθηκε που δεν κατέκτησε την “Χρυσή Μπάλα”. Ο Ολλαν...

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και για πολλούς αδικήθηκε που δεν κατέκτησε την “Χρυσή Μπάλα”. Ο Ολλανδός άσος της Λίβερπουλ αναδείχθηκε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία συγκεντρώνοντας μόλις επτά ψήφους λιγότερους από τον Λιονέλ Μέσι.

Στο ντέρμπι με την Έβερτον, ο Φαν Ντάικ έδειξε ότι όταν χρειαστεί επιστρατεύει και... πλάγια μέσα προκειμένου να σταματήσει τους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ στο 4-2 υπέρ των κόκκινων, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια πολύ καλή επικίνδυνη αντεπίθεση με τον Μόιζε Κεν. Ο Ολλανδός στόπερ κατάλαβε ότι δεν τον προλάβαινε και έτσι του φώναξε, με συνέπεια ο άσος της Έβερτον να αστοχήσει.

Van Dijk tries to put Kean off by screaming at him while Kean was through on goal. pic.twitter.com/PYyOIUmbBI

— Main Team (@MainTeamSports) December 5, 2019
Να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε κάνει και ο Κώστας Μανωλάς στον αγώνα της Εθνικής μας με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURO 2020, όμως, ο αντίπαλος του είχε σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση