GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε μεθυσμένο που τα "έβαλε" με όλους όταν του ζήτησαν να πληρώσει τα ποτά του - ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη προκάλεσε σε έναν μεθυσμένο σε οικογενειακή παμπ η παράκληση του σερβιτόρου να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει. Ποιος τον είδε ...

Έκρηξη προκάλεσε σε έναν μεθυσμένο σε οικογενειακή παμπ η παράκληση του σερβιτόρου να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει. Ποιος τον είδε και δεν φοβήθηκε.

Άρχισε να κάνει σαν τρελός. Να ουρλιάζει και να βρίζει θεούς και δαίμονες, να απειλεί τους μπάρμαν, τους ηλικιωμένους που βρέθηκαν μπροστά του, ακόμη και μία νεαρή γυναίκα που πήγε να τον συγκρατήσει ή παιδάκια που περνούσαν μπροστά του.

Απείλησε τους μπάρμαν ότι θα μπορούσε να τους είχε σπάσει στο ξύλο. Μέσα στο ξέσπασμά του καλούσε να φέρουν την αστυνομία να τους συλλάβει όλους που τον προσέβαλαν και τον ντρόπιασαν με αυτόν τον τρόπο.

Και πράγματι, ήρθε η αστυνομία, αλλά συνέλαβε τον ίδιο τον άνδρα για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και απαράδεκτη συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση