GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία πρόλαβε οπαδικό επεισόδιο - Οκτώ συλλήψεις

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Δι...

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών.

Σε βάρος ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, χθες το βράδυ στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης, εντόπισαν έπειτα από ελέγχους που διενήργησαν σε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες:

• 8 ξύλινα κοντάρια,

• 3 βεγγαλικά χειρός,

• 3 κουκούλες τύπου full face,

• 2 περιλαίμια,

• 5 κράνη μηχανής,

• γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας,

•2 σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι νεαροί συλληφθέντες μαζί με ακόμη 15 άτομα φέρονται να είχαν συγκεντρωθεί έξω από αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πολίχνη με σκοπό να επιτεθούν σε λεωφορείο που θα μετέφερε οπαδούς ομάδας Θεσσαλονίκης. Το σχέδιο τους χάλασε η εμφάνιση των αστυνομικών της ΥΑΒΑΧ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν έξι 6 ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα 9, ένα εκ των οποίων συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση