GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητικοί κύκλοι για ομιλία Τσίπρα: Επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ασκούν κυβερνητικοί κύκλοι, καταλογ...

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ασκούν κυβερνητικοί κύκλοι, καταλογίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιλέγει να “πετάξει πάλι λάσπη” και μάλιστα λίγο πριν την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

“Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη. Μόνον αυτό ξέρει να κάνει. Γιατί τόσος είναι”, σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Και καταλήγουν οι ίδιες πηγές αναφέροντας πως πρόκειται για "μια ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους βουλευτές του κόμματος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ασκεί πολιτική “αδράνειας και κατευνασμού” απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και ότι η αυτή η στάση “εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση