GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ινδαρές για το Κουκάκι: Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία - Βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Για όλα όσα έζησε το τελευταίο διήμερο ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open Beyond ο σκηνοθέτης, Δημήτρης...

Για όλα όσα έζησε το τελευταίο διήμερο ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open Beyond ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές.

Ο κ. Ινδαρές, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γιους του στην αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι υποστήριξε ότι «ζουν μία οικογενειακή τραγωδία». Αναφερόμενος στη σημερινή αναβολής της δίκης επισήμανε ότι «, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να αποκτήσουμε όλοι την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα και στοιχεία από τους γείτονες ή τους περαστικούς που είδαν ή κατέγραψαν όσα έγιναν στην ταράτσα μας. Είναι πολύ χρήσιμος αυτός ο χρόνος για να καταλαγιάσουν τα πάθη και να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις».

«Αυτό που θέλω εγώ από τη δική μου πλευρά να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που δυσκολευόμαστε με τη στράτευση στα όρια και τα πολεμικά μέτωπα που πιστεύουμε στη μετριοπάθεια, τη λογική, τη νομιμότητα. Είναι πολύ συγκινητική η συμπαράσταση γνωστών, συναδέλφων και συνεργατών μου σε αυτή τη μάταιη και ανεπιθύμητη δημοσιότητα και στο αχρείαστο σκηνικό της βίας και της ακραίας πόλωσης», είπε ακόμη ο κ. Ινδαρές, ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση για αν έχει ο ίδιος κάποια σχέση με τη κατάληψη.

«Έχουμε την ατυχία να έχουμε τη γειτνίαση με την κατάληψη στο Κουκάκι», είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε ακόμη ότι «τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία, βγήκε η ζωή μας στα μανταλάκια και σχολιαστές που αγνοούν τα γεγονότα, βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα κι εμείς είμαστε όμηροι μιας πόλωσης».

Ερωτηθείς για το αν οι γιοι του έχουν οποιαδήποτε σχέση με την κατάληψη, απάντησε «Ο ένας μου γιος κάνει την άσκησή του σε δικηγορικό γραφείο και δεν έχει καθόλου χρόνο και ο άλλος είναι φοιτητής στην Πάτρα και ήρθε για να κλάψουμε για τον σκύλο μας που πέθανε».

Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση