GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Βόλου - Δύο τραυματίες

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο Κατάστημα Κράτησης Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυμ...

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο Κατάστημα Κράτησης Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι κρατούμενοι προκάλεσαν φθορές σε καρτοτηλέφωνα, αποκολλώντας μεταλλικές επιφάνειες και στη συνέχεια 16 άτομα παρέμεναν στο προαύλιο και αρνούνταν να επιστρέψουν στα κελιά τους. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε), με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε., της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τη σωματική έρευνα σε κρατούμενους και στους χώρους κράτησης βρέθηκαν 29 μεταλλικοί ράβδοι και αντικείμενα, κομμάτια ξύλα, κομμάτι γυαλιού τυλιγμένο σε πανί και μεταλλική πόρπη ζώνης.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψαν στη φυλακή.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η οικεία αστυνομική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση