GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για φορολογικό νομοσχέδιο: Φρένο στις επιβαρύνσεις, γκάζι στην ανάπτυξη - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Το νομοσχέδιο σηματοδοτεί τη συνέπεια στην πράξη της κυβέρνησης. Είναι η υπογραφή μας κάτω από τη συμφωνία αλήθειας για την οπο...

"Το νομοσχέδιο σηματοδοτεί τη συνέπεια στην πράξη της κυβέρνησης. Είναι η υπογραφή μας κάτω από τη συμφωνία αλήθειας για την οποία μίλησα πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια. Αποτελεί την αλήθεια όλων όσων έλεγε το προεκλογικό μας πρόγραμμα όσων είπα στην τελευταία ΔΕΘ. Το είπαμε, το κάναμε και έτσι θα συνεχίσουμε" τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή μιλώντας για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο Πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το φορολογικό νομοσχέδιο "βάζει φρένο στις επιβαρύνσεις και γκάζι στην ανάπτυξη", ενώ πρόσθεσε ότι "προστατεύει και απελευθερώνει τους φορολογούμενους για να δράσουν παραγωγικά".

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «αυτό που κάνατε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές με την διανομή υπερπλεονάσματαος ήταν ένα είδος πολιτικής υπεξαίρεσης» ενώ υπογράμμισε ότι «παρά το κενό που μας αφήσατε εμείς βρήκαμε το δημοσιονομικό περιθώριο για να στηρίξουμε την μεσαία τάξη, τα ελληνικά νοικοκυριά και την επιχειρηματικότητα».

Παράλληλα ανέφερε “τα επιδόματα μπορεί να είναι εύκολα, ευχάριστα, ίσως και κομματικά ωφέλημα, αλλά είναι πρόσκαιρα. Επενδύουμε στον δύσκολο δρόμο" και χρησιμοποίησε τη φράση: αντί να ψαρεύουμε λίγα ψάρια επιλέγουμε να μάθει ο κόσμος να ψαρεύει.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, "η χώρα έχει ήδη αποκτήσει μια άλλη εικόνα στο εξωτερικό. Ίσως ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τα χαμηλότερα επιτόκια. Σήμερα δανειζόμαστε με αρνητικά επιτόκια. Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας όμως χαίρεται με αυτές τις εξελίξεις. Που μπήκε οριστικό τέλος στα capital controls».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι "το νομοσχέδιο αποτελεί και μια άλλη όψη της Ελλάδας, των επενδύσεων. Δεν θα πάψω να το λέω ότι η δίκαιη κατανομή πλούτου προϋποθέτει πρώτα από όλα την δημιουργία πλούτου. Χρειαζόμαστε περισσότερες επενδύσεις και δουλειές. Η ανάπτυξη αποτελεί κοινωνική επιλογή. Το νομοσχέδιο σηματοδοτεί την συνέπεια στην πράξη της κυβέρνησης. Είναι η υπογραφή μας κάτω από την συμφωνία αλήθειας για την οποία μίλησα για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια. Αποτελεί την αλήθεια όλων όσων έλεγε το προεκλογικό μας πρόγραμμα όσων είπα στην τελευταία ΔΕΘ. Το είπαμε, το κάναμε και έτσι θα συνεχίσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση