GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Υόρκη: Επιβάτες του μετρό έσωσαν άνδρα που έπεσε στις ράγες - ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις άνδρες αναδείχθηκαν σε ήρωες της ημέρας όταν έσπευσαν να σώσουν έναν συμπολίτη τους στο μετρό στον σταθμό του Χάρλεμ, όταν κ...

Τέσσερις άνδρες αναδείχθηκαν σε ήρωες της ημέρας όταν έσπευσαν να σώσουν έναν συμπολίτη τους στο μετρό στον σταθμό του Χάρλεμ, όταν κάποιος τον έσπρωξε και αυτός έπεσε στις ράγες του συρμού. Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν ο 55χρονος στεκόταν στην άκρη της πλατφόρμας και έπεσε στις ράγες όταν ένας άλλος άνδρας τον έσπρωξε.

Ένας από τους τέσσερις σωτήρες του όρμησε με αυτοθυσία και με τον φακό που έφερε πάνω του έκανε σήμα στον οδηγό του συρμού να κόψει ταχύτητα, ενώ άλλοι τρεις άνδρες κατέβηκαν στις ράγες και ανέβασαν στην πλατφόρμα το θύμα.

Η δραματική διάσωση καταγράφεται σε βίντεο κινητού που μετέδωσε το CBS.

Στο μεταξύ, η αστυνομία αργότερα συνέλαβε τον 54χρονο Χοσέ Γκονζάλες για απερίσκεπτη απειλή και απρόκλητη επίθεση. Ο Γκονζάλες έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για μικροκλοπές και κατοχή ελεγχόμενων ουσιών. Η πιο πρόσφατη σύλληψή του ήταν στις 20 Δεκεμβρίου όταν κατηγορήθηκε ότι έκλεψε προϊόντα αξίας 170 δολαρίων από φαρμακείο στην Μπρόντγουεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση