GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό τροχαίο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Κυριακής. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας. “Χθε...

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Κυριακής. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.

“Χθες στις 9 το βράδυ ήμουν με το αυτοκίνητο στον Κηφισό, στο ποτάμι. Και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησύχησα και πήγα δεξιά να δω εάν οι άνθρωποι που τράκαραν είναι καλά. Βλέπω απέναντί μου να βγαίνει από το αυτοκίνητο ο Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ‘Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα’.

“Του στέλνω μήνυμα εάν είναι καλά γιατί δεν μπορούσα να περάσω απέναντι στην Εθνική. Μου είπε ‘μόλις τράκαρα, πριν από ένα λεπτό. Είμαι καλά. Πού το ξέρεις;’. Tου λέω, ‘είμαι απέναντί σου’. Έπαθε σοκ. Δεν χτύπησε, ήταν καλά. Το αυτοκίνητο είναι για τα παλιοσίδερα”, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση