GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ανατροπή στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού σε ψυχιατρική κλινική - Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Ανατροπή δείχνουν τα πρώτα στοιχεία στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού μίας 18χρονης από 44χρονο ασθενή, στην ψυχιατρική κλινικ...

Ανατροπή δείχνουν τα πρώτα στοιχεία στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού μίας 18χρονης από 44χρονο ασθενή, στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από χειρουργό και γυναικολόγο η 18χρονη ασθενής δεν δείχνουν ότι έπεσε θύμα βιασμού, όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής, Αλέξανδρος Βγόντζας.

«Με βάση την χειρουργική και γυναικολογική εξέταση από έμπειρους γιατρούς, απομακρύνεται το ενδεχόμενο του βιασμού. Περιμένουμε όμως και την ιατροδικαστική έκθεση», είπε ο κ. Βγόντζας. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο 44 χρονος άνδρας τον οποίο κατήγγειλε η 18χρονη για βιασμό, χθες το βράδυ ήταν υπό κράτηση σε ειδικό δωμάτιο νοσοκομείου, σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και επέστρεψε στην κλινική, ως ασθενής και όχι ως κρατούμενος προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία του, σε διαφορετικό τμήμα της κλινικής από την 18χρονη, η οποία επίσης συνεχίζει την θεραπεία της.

Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε και η διοίκηση του Νοσοκομείου, αναφέροντας ότι διερευνά προσεκτικά το θέμα και έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες διερεύνησης της καταγγελίας.

Ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αλέξανδρος Βγόντζας σε δηλώσεις του στην ΚΡΗΤΗ TV είπε ότι η καταγγελία για βιασμό, έγινε χθες το πρωί μετά την πρωινή επίσκεψη στους ασθενείς.

«Ειδοποιήσαμε την εισαγγελία που έπραξε τα δέοντα. Διατάχθηκε ανάκριση και η αστυνομία πήρε καταθέσεις. Η 18 χρονη ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε μέσα στην Ψυχιατρική Κλινική. Επιπλέον από ιατρικής και ηθικής ευθύνης, μαζί με τους συνεργάτες μου πραγματοποιήσαμε έρευνα, καθώς η εντύπωση μου ήταν ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση βιασμού, αλλά μιας ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς μεταξύ ενηλίκων» τόνισε ο κ. Βγόντζας.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση