GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Έχουν... σουξέ και στο εξωτερικό

Και πρωτότυπα σενάρια τα οποία θα “ταξιδέψουν” εκτός συνόρων φιλοδοξεί να αναπτύξει ο ΑΝΤ1, που ίδρυσε ήδη για τον σκοπό αυτό τη Σχολ...

Και πρωτότυπα σενάρια τα οποία θα “ταξιδέψουν” εκτός συνόρων φιλοδοξεί να αναπτύξει ο ΑΝΤ1, που ίδρυσε ήδη για τον σκοπό αυτό τη Σχολή Σεναρίου.

Αιχμή του δόρατος στην εκκίνηση της νέας αυτής προσπάθειας εξαγωγής ελληνικών φορμάτ αποτελούν οι “Άγριες Μέλισσες”, που κεντρίζουν ήδη το ενδιαφέρον διεθνών διανομέων προγράμματος. Το τμήμα international sales του ΑΝΤ1 στη Γαλλία προωθεί τη καθημερινή σειρά εποχής δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη, ενώ στο πρόσφατο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών παρουσιάστηκαν τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις “Άγριες Μέλισσες” περίπου 15 κανάλια και εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού, που ενδιαφέρονται είτε για αξιοποίηση του σεναρίου ως φορμάτ για adaptation στην εκάστοτε χώρα, είτε για μετάδοση της σειράς με dubbing, κυρίως σε χώρες της Ευρώπης όπου είθισται η μεταγλώττιση σε όλα τα έργα μυθοπλασίας.

Όπως ανέφερε η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου, κατά την παρουσίαση της Σχολής Σεναρίου, η επένδυση σε σειρές μυθοπλασίας παραμένει κεντρική στρατηγική του ΑΝΤ1 και για τις προσεχείς σεζόν, ενώ στόχος είναι η ανάπτυξη ιδεών και ιστοριών που θα μπορούν να “μιλήσουν” και σε διεθνές ακροατήριο.

Πηγή: Reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση