GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελληνικό πορνό πάει στα "Όσκαρ"

Ποιος είπε ότι το ελληνικό σινεμά περνάει κρίση; Φήμες. Οι ταινίες μας διακρίνονται στα διεθνή φεστιβάλ και δημιουργοί όπως ο Γιώργος Λάν...

Ποιος είπε ότι το ελληνικό σινεμά περνάει κρίση; Φήμες. Οι ταινίες μας διακρίνονται στα διεθνή φεστιβάλ και δημιουργοί όπως ο Γιώργος Λάνθιμος έχουν εκτοξευθεί στην κινηματογραφική στρατόσφαιρα. Παρόλ' αυτά μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια κατηγορία ταινιών στην οποία η αξία της ελληνικής παραγωγής δεν είχε ακόμα αναγνωριστεί. Και αυτό το κάστρο όμως έπεσε.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή", ο Δημήτρης Σειρηνάκης και η Sirina θα βρεθούν τον προσεχή Ιανουάριο στο Λας Βέγκας ως υποψήφιοι στην κατηγορία "καλύτερης ξένης παραγωγής" των Όσκαρ του πορνό, με την ταινία "Filthy Rich Games". Υπάρχουν και Όσκαρ του πορνό και μάλιστα συναγωνίζονται σε λάμψη τα άλλα, λιγότερο πικάντικα που απονέμονται στο Χόλιγουντ.
Πρόκειται άλλωστε για μια βιομηχανία, αυτή των αισθησιακών φιλμ, με πελώριο τζίρο παγκοσμίως, η οποία έχει εκτιναχθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες του γρήγορου ίντερνετ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με έγκυρες έρευνες, περίπου το 50% της παγκόσμιας διακίνησης δεδομένων στο Διαδίκτυο σήμερα αφορά στην πορνογραφία.
Μαζί με τη μόδα, το επάγγελμα του/της πορνοστάρ είναι ίσως το μόνο όπου οι γυναίκες αμείβονται καλύτερα από τους άνδρες συναδέλφους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση