GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ζηνοβία»: Εγκλωβίστηκαν φοιτητές σε λεωφορείο στην Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύμης για τον απεγκλωβισμό φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών πο...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύμης για τον απεγκλωβισμό φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών που φέρονται να έχουν εγκλωβιστεί στο Μετόχι Ευβοίας, μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, μέσα στο όχημα επιβαίνουν 53 άτομα τα οποία είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα στη Νότια Εύβοια. Στην επιστροφή όμως, στον δρόμο Μετοχίου Βίταλου τους έπιασε χιονόπτωση με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω είναι γκρεμός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, αστυνομία και τετρακίνητα οχήματα για να κατεβάσουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση