GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Οι δύο μεταγραφές που θέλει να κάνει άμεσα ο Καρέρα

Τις προτεραιότητες της ΑΕΚ αξιολογεί ο Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να κλείσουν άμεσα οι «τρύπες» στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, ο Μάσιμο Καρέρ...

Τις προτεραιότητες της ΑΕΚ αξιολογεί ο Ίλια Ίβιτς, προκειμένου να κλείσουν άμεσα οι «τρύπες» στο ρόστερ.

Την ίδια ώρα, ο Μάσιμο Καρέρα πιέζει για να τελειώσουν άμεσα οι περιπτώσεις παικτών που απασχολούν την Ένωση, όχι μόνο για το κέντρο της άμυνας, αλλά και για τη μεσαία γραμμή.

Προτεραιότητα αποτελεί ο στόπερ, με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή του δικεφάλου.

Επιτακτική είναι και η απόκτηση ενός χαφ. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι καλός τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό, κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Ραντεβού Μελισσανίδη-Ίβιτς

Όλα αυτά, το μπάτζετ και το πώς θα κινηθεί η Ένωση στο μεταγραφικό παζάρι θα συζητηθούν σε ραντεβού που θα έχει στο τέλος της εβδομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ίλια Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων έχει φυσικά ενημερώσει το αφεντικό της Ένωσης σχετικά με τις κινήσεις του, αλλά σε αυτή τη συνάντηση θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την επανεκκίνηση που θα επιχειρήσει να κάνει η ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση