GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά: Πανικός και λιποθυμίες - ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες σε πτήση της Sky Express από την Αθήνα προς την Κεφαλονιά. "Λαχτάρησαν" οι 90 επιβάτες τ...

Τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες σε πτήση της Sky Express από την Αθήνα προς την Κεφαλονιά. "Λαχτάρησαν" οι 90 επιβάτες του αεροσκάφους, το οποίο απογειώθηκε με καθυστέρηση από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και δέκα λεπτά μετά ο κυβερνήτης ζήτησε να επιστρέψει στην Αθήνα λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων δε, τη στιγμή εκείνη ήταν δύσκολο για τον πιλότο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο αλλά τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, αποφάσισε να αδειάσει μέρος των καυσίμων για να διευκολύνει την προσγείωση.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή επιβάτη της πτήσης για τα όσα βίωσαν όταν πληροφορήθηκαν ότι το αεροπλάνο παρουσίασε μηχανική βλάβη.

"Μας είπαν ότι λόγω τεχνικής βλάβης πρέπει να επιστρέψουμε" και πρόσθεσε: «Το αεροπλάνο άρχισε να ταλαντώνεται. Επικράτησε πανικός. Το αεροπλάνο ανέβαινε, κατέβαινε μέχρι να προσγειωθεί. Υπήρχαν λιποθυμίες, παιδάκια έκαναν εμετό, υπήρχαν και τρία παιδιά ασυνόδευτα. Τρομάξαμε γιατί υπήρχαν συνεχείς αναταράξεις. Κυριολεκτικά κινδυνεύσαμε".

Ο ίδιος κατήγγειλε δε, ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τους αρμοδίους.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση