GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα με τον Ίαν Στρατή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ίαν Στρατής ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Θα υποδυθεί τον Παύλο, έναν θεατρίνο-τραγ...

Ο Ίαν Στρατής ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Θα υποδυθεί τον Παύλο, έναν θεατρίνο-τραγουδιστή, ο οποίος περιοδεύει στην επαρχία, και κάνει στάση στο Διαφάνι, το χωριό των «Άγριων Μελισσών». Ο Παύλος αναμένεται να γοητεύσει τη Δρόσω και μεταξύ τους ξεκινά ένα φλερτ.

Το «Πρωινό» βρέθηκε στα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» . Η σκηνή που γυριζόταν εκείνη τη στιγμή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Ίαν Στρατή. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής και σχολίασαν τις εξελίξεις της σειράς.

«Θα κάνω έναν τραγουδιστή που έρχεται με ένα μπουλούκι στο χωριό. Είμαι κανονικός θεατρίνος προς το τραγουδιστής. Η Δρόσω έχει πολλούς έρωτες κι εγώ θα ήθελα να είμαι ο μοναδικός», δήλωσε ο Ίαν Στρατής.

«Πιστεύω του ταιριάζει πολύ του Ίαν ο ρόλος αυτός. Η Δρόσω μαγεύεται πάρα πολύ από όλο αυτό και… θα δείτε! Ο Παύλος κάνει τα κολπάκια του. Ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται με τους έρωτές μου», ανέφερε από την πλευρά της η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση