GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκαν... αμερικανοποιεί και τα Χριστούγεννα

Η ανώνυμη συντάκτρια των αναρτήσεων στο instagram για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι η ίδια η Δούκισσα του Σά...

Η ανώνυμη συντάκτρια των αναρτήσεων στο instagram για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι η ίδια η Δούκισσα του Σάσεξ και αυτό το αποκαλύπτει ο αμερικανικός τρόπος γραφής. Έτσι, η Μέγκαν φέρεται να "έφαγε" τα Χριστούγεννα των Βρετανών και να έγραψε "διακοπές" όπως ακριβώς γράφουν οι Αμερικάνοι που συνήθως δεν αναφέρονται σε "χριστουγεννιάτικες ημέρες" αλλά σε "διακοπές τις γιορτινές ημέρες".

Σε άλλες αναρτήσεις ο ανώνυμος συντάκτης των αναρτήσεων προτιμά την αμερικανική ορθογραφία στις λέξεις "organization" αντί της βρετανικής "organisation" και "programs" αντί "programmes". Επίσης, χρησιμοποιούνται τα σύμβολα των δολαρίων αντί της λίρας.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα οι Σάσεξ ευχήθηκαν "Χαρούμενη Ημέρα Ευχαριστιών", αμερικανική γιορτή. Έτσι, οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Μέγκαν έχει μεγάλη εμπλοκή στη σύνταξη αυτών των αναρτήσεων φέρνοντας αμερικανικό χρώμα στον λογαριασμό του Βρετανού πρίγκιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση