GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Βαρουφάκης - Τι συζήτησαν με τον Βαρθολομαίο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο βουλευτής και γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δανάη...

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο βουλευτής και γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και από συνεργάτες του έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 

Κατά τη διάρκεια της κατ' ιδίαν συναντήσεώς τους συζήτησαν επίκαιρα θέματα και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ενημέρωσε τον Παναγιώτατο για τις δραστηριότητες του πανευρωπαϊκού φορέα DiEM25 και για τις ομιλίες του σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Πόλεως, όπως αναφέρει ο "Παράτυπος" στον "Ελεύθερο Τύπο".

Ο Πατριάρχης ενημέρωσε τον κ. Βαρουφάκη για τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο πλαίσιο του διορθόδοξου, διαχριστιανικού αλλά και του διαπολιτισμικού διαλόγου ο οποίος έχει στόχο την προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης, της αλληλεγγύης και της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των λαών. Επίσης, αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την ομογένεια της Πόλης και τους ορθόδοξους πιστούς στην Τουρκία. Ο κ. Βαρουφάκης κατόπιν προσκλήσεως του Πατριάρχου, παρακάθησε στην Πατριαρχική Τράπεζα. Ακολούθως μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Πατριαρχικό Ναό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση