GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το κοινωνικό μέρισμα

O κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει στις 14 Μαΐου ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο ούτε για τα ροφήματα στο υπουργείο Οικονομικών, δή...

O κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει στις 14 Μαΐου ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο ούτε για τα ροφήματα στο υπουργείο Οικονομικών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το κοινωνικό μέρισμα.

Ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση μοιράζει «ψίχουλα», ο κ. Πέτσας υπενθύμισε ότι προεκλογικά και συγκεκριμένα πριν τις ευρωεκλογές ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να μοιράσει προκαταβολικά το διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο.

Υπενθύμισε επίσης τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου στις 14 Μαΐου ότι «δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο ούτε για τα ροφήματα στο Υπουργείο», σχολιάζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους πως «δεν είχε να σας κεράσει ούτε καφέ εάν πηγαίνατε στο Υπουργείο Οικονομικών».

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρόλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο, να καλύψει το δημοσιονομικό κενό που είχε καταγραφεί, να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22%, να δώσει ενισχυμένο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, να στηρίξει τη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ και πέραν όλων αυτών να δώσει σε 200.000 νοικοκυριά έκτακτο βοήθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση